Auteursrecht

De website van de Boschveldtuin wordt onder andere bijgewerkt door de leden van het kernteam. De content, tekst en afbeeldingen, zijn afkomstig van verschillende bronnen, vooral van de leden en tuiniers. De foto’s blijven ten aller tijden het eigendom van de Boschveldtuin en/of de maker. Het overnemen, kopiëren of op een andere manier vermenigvuldigen ervan (inclusief downloaden, printscreenen, etcetera) is niet toegestaan – tenzij er schriftelijke toestemming is gevraagd én gegeven.

Portretrecht

Tijdens evenementen, gebeurtenissen en happenings in- en om de tuin kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden door de Boschveldtuin, haar leden en/of derden. Wij doen ons uiterste best om aan alle aanwezigen toestemming te vragen voor het maken van de foto’s/video’s en voor het publiceren daarvan. Het kan zijn dat we iemand over het hoofd hebben gezien (pun not intended). Zie jij jezelf op een foto en heb je hiervoor geen toestemming gegeven? Stuur even een mail, als je de foto verwijderd wilt hebben zullen we aan dat verzoek voldoen!

…en meer

De hosting en de techniek wordt verzorgd door LAYLO. Voor technische zaken rondom de Boschveldtuin website zijn zij het aanspreekpunt. De website is gebouwd op WordPress, een open source CMS gemaakt door duizenden enthousiaste vrijwilligers. Dank daarvoor!