CFA30995-3B1B-44BC-B1FF-DF09C5124941_1_105_c

Laatste Tuinklup woensdag 6 juli 2022

Helaas moeten we jullie mededelen dat we gaan stoppen met de Tuinklup. Woensdag 6 juli zal de laatste keer zijn dat de Tuinklup plaatsvindt, en we hopen je dan nog een keertje te ontmoeten. We zijn tot deze conclusie gekomen, doordat de opkomst steeds minder werd, en ook omdat de organiserende mama’s andere wegen gaan.
We hebben met veel plezier de afgelopen twee jaar de Tuinklup georganiseerd en er zal ook vast nog een keer wat leuks voor kinderen georganiseerd worden in de Boschveldtuin. Maar voor nu zeggen we vaarwel en bedanken we jullie voor alle leuke middagen.

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand is er Tuinklup in de Boschveldtuin

 

De Tuinklup is voor alle kinderen t/m 12 jaar uit Boschveld. Iedere maand gaan we iets anders doen. De ene keer gaan we iets creatiefs doen, de andere keer werken we in de tuin of maken we de buurt een beetje mooier. We gaan op beestjes-safari, maken compost, leren hoe je een vuurtje maakt. Alles wat we doen heeft iets met de natuur te maken. Op deze pagina lees je steeds wat we de volgende keer gaan doen.

De Tuinklup is steeds op de eerste woensdag van de maand van 14.30u tot 16.00u in de Boschveldtuin, Zernikestraat 2.

Je kunt gratis meedoen met de Tuinklup. Het is belangrijk dat je je even aanmeldt. Dat kan via dit formulier.

Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar tuinklup@boschveldtuin.nl

Woensdag 6 juli: Er op uit

Omdat het de laatste keer dat de Tuinklup zal zijn, wilden we er graag een uitje van maken. We gaan in de buurt van Den Bosch de natuur in, en op onderzoek. Trek je kleren aan die eventueel vies / nat mogen worden? We hebben een paar plekjes in de auto’s dus meld je snel aan! Mocht het zo zijn dat er meer aanmeldingen dan autoplekken zijn, dan geldt helaas wie het eerst komt…

Kinderen van 6 jaar en ouder zijn van harte welkom deze Tuinklup, omdat we er op uit gaan, en helaas beperkt zijn in de vervoersmogelijkheden, kunnen we helaas geen ouders / begeleiders meenemen (tenzij je zelf zou willen rijden).

Tuinklup 6 juli: Er op uit!

Op woensdag 5 mei 2021 vierden we de Bevrijding in de Boschveldtuin. Onder leiding van Diede van der Loo van Creatief met een Missie stond de Tuinklup in het teken van het maken van je eigen Bevrijdingsvlag. Diede nam ons mee in verschillende soorten vlaggen, waarom mensen vlaggen ophangen en waar jij aan denkt bent het woord vrijheid. Er werd uitbundig geverfd, geknipt en geplakt en er was een heuse vlaggenparade aan het einde. Dankzij de wind werd er flink gewapperd!

1e Tuinklup middag 4 november 2020

Tuinklup - 1 september 2021

Tuinklup 2 februari 2022