CFA30995-3B1B-44BC-B1FF-DF09C5124941_1_105_c

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand is er Tuinklup in de Boschveldtuin

 

De Tuinklup is voor alle kinderen t/m 12 jaar uit Boschveld. Iedere maand gaan we iets anders doen. De ene keer gaan we iets creatiefs doen, de andere keer werken we in de tuin of maken we de buurt een beetje mooier. We gaan op beestjes-safari, maken compost, leren hoe je een vuurtje maakt. Alles wat we doen heeft iets met de natuur te maken. Op deze pagina lees je steeds wat we de volgende keer gaan doen.

De Tuinklup is steeds op de eerste woensdag van de maand van 14.30u tot 16.00u in de Boschveldtuin, Zernikestraat 2.

Je kunt gratis meedoen met de Tuinklup. Het is belangrijk dat je je even aanmeldt. Dat kan via dit formulier.

Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar tuinklup@boschveldtuin.nl

We vieren de vrijheid op 5 mei!

In de meivakantie gaat de Tuinklup gewoon door. Met hulp van Diede van der Loo van Creatief met een Missie vieren we de vrijheid. Diede gaat met jullie knutselen en vraagt zich af: wat betekent vrijheid eigenlijk voor jullie? Je kunt werken aan je eigen vrijheidsvlag. Geef je snel op voor deze Tuinklup want er is plaats voor 20 kids.

Helaas hebben we moeten besluiten, gezien de aard van de activiteit, dat deze keer de minimale leeftijd 6 jaar is. En dat je zonder begeleiding (van papa, mama , oppas of verzorger) in de tuin kunt zijn. We kunnen helaas nog niet met teveel volwassenen bij elkaar komen. Dus ben je dapper genoeg om zelf te komen, en met hulp van ons team je kweekbak te komen maken, dan ben je van harte welkom!

Programma Tuinklup 5 mei

We vieren de vrijheid met onze eigen vrijheidsvlag. Kom jij ook verven, knippen, plakken en lijmen? Oude kleren aan dan en meld je hier aan!

Op woensdag 5 mei vierden we de Bevrijding in de Boschveldtuin. Onder leiding van Diede van der Loo van Creatief met een Missie stond de Tuinklup in het teken van het maken van je eigen Bevrijdingsvlag. Diede nam ons mee in verschillende soorten vlaggen, waarom mensen vlaggen ophangen en waar jij aan denkt bent het woord vrijheid. Er werd uitbundig geverfd, geknipt en geplakt en er was een heuse vlaggenparade aan het einde. Dankzij de wind werd er flink gewapperd!

1e Tuinklup middag 4 november 2020